SAP recrutează 70 de angajaţi

Autor: Ioana Matei Postat la 02 decembrie 2013 161 afişări

Producătorul de software şi tehnologie pentru afaceri SAP România începe din 2014 un nou program de recrutare pentru centrul de consultanţă din Cluj-Napoca (Nearshore Delivery Center – NSC) şi estimează că, în următorii doi ani, compania va număra 100 de angajaţi în centrul din Transilvania.

SAP recrutează 70 de angajaţi

În prezent, centrul de consultanţă SAP Nearshore Center din Cluj-Napoca are aproximativ 30 de angajaţi. În primele trei luni din 2014, compania va organiza o nouă ediţie a programului de recrutare SAP Academy, dedicat celor interesaţi să devină consultanţi SAP. Acesta presupune parcurgerea unor training-uri intensive de specialitate şi susţinerea unor examene pentru obţinerea certificării internaţionale SAP. În urma acestui program, compania intenţionează să angajeze 20 de noi consultanţi pentru centrul din Cluj-Napoca.

Printre alte mijloace de recrutare pe care compania le va folosi în perioada următoare se numără şi anunţurile online pe site-urile specializate şi reţelele de socializare, newsletterele, precum şi târgurile de joburi. De altfel, ca urmare a organizării acestor sesiuni de recrutare, SAP estimează că, până în 2016, va ajunge la un număr de 100 de consultanţi în centrul din Cluj-Napoca.

„Pentru următoarele angajări, vom căuta atât oameni cu experienţă în implementarea soluţiilor SAP şi care pot coordona echipele de juniori proaspăt create, cât şi buni cunoscători ai unor procese de business, cu o vastă experienţă într-o anumită arie de activitate şi care vor putea cu uşurinţă să-şi însuşească, în cadrul academiilor, soluţiile SAP”, a declarat Gheorghe Olteanu, directorul SAP Nearshore Center România.

Noul program de recrutare face parte din strategia de extindere a serviciilor de consultanţă pe care SAP le oferă în România, în centrele NSC din Bucureşti, Timişoara şi Cluj-Napoca.

Angajaţii NSC Cluj-Napoca furnizează servicii IT în principal pentru clienţi din Europa Centrală şi de Vest, în ţări precum Austria, Belgia, Elveţia, Germania, Luxemburg şi Olanda. În prezent, în cele trei centre din România lucrează peste 350 de consultanţi care asigură servicii la cele mai ridicate standarde pentru clienţi din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa (EMEA).

Urmărește Business Magazin

/actualitate/sap-recruteaza-70-de-angajati-11734985
11734985
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.