Samsung a anunţat o nouă versiune a ceasului inteligent: design clasic şi performanţe îmbunătăţite

Postat la 01 septembrie 2015 67 afişări

Samsung a anunţat o nouă versiune a ceasului inteligent: design clasic şi performanţe îmbunătăţite

Prin intermediul Samsung Gear 2, sud-coreeni de la Samsung au renunţat la ecranul pătrăţos al ceasului şi au adoptat o formă clasică, rotundă.

Vor exista două versiuni ale smartwatch-ului Samsung Gear S2, Gear S2 standard şi Gear S2 classic.  Cele două modele se vor diferenţia doar la design, specificaţiile fiind aceleaşi. Modelul clasic seamănă cu un ceas premium, iar versiunea standard este una sport.

Ceasul Gear S2 are un ecran cu diametru 1,2 inci şi o rezoluţie 360 X 360 de pixeli, cu o densitate de 302 ppi. Smartwatch-ul are un procesor dual core 1GHz, 512MB RAM şi o memorie internă de 4GB. De asemenea, Gear S2 va avea incorporat două butoane pe lateral cu funcţiile de Home şi Back.

Samsung nu a anunţat preţul gadgetului sau când va fi disponibil.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
samsung,
ceas,
anunt,
ecran,
gadget,
versiune,
butoane,
design
/actualitate/samsung-a-anuntat-o-noua-versiune-a-ceasului-inteligent-design-clasic-si-performante-imbunatatite-14695786
14695786
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.