SALVARE EMOŢIONANTĂ: Pescar din SUA, în viaţă după ce a plutit în derivă 66 de zile, într-o barcă, în Oceanul Atlantic - VIDEO

Autor: Mihai Draghici Postat la 03 aprilie 2015 160 afişări

Un bărbat din Statele Unite a fost salvat după ce a plutit în derivă 66 de zile, într-o barcă de pescuit, în nordul Oceanului Atlantic.

Louis Jordan, în vârstă de 37 de ani, a plecat la pescuit în ianuarie, cu o barcă de şapte metri, în largul statului american Carolina de Nord, informează CNN.

De atunci, timp de 66 de zile, nimeni nu a mai avut nicio veste de la el şi se credea că murise.

Însă, joi după-amiază, marinari ai navei germane Houston Express au observat barca de pescuit la aproximativ 400 de kilometri în largul Statelor Unite, în Oceanul Atlantic.

Louis Jordan a fost găsit în viaţă în barca de pescuit care plutise peste două luni în derivă din cauza unei defecţiuni la motor.

"Mă simt bine acum", a declarat Louis Jordan de la bordul navei-cargo care l-a salvat.

Pescarul a explicat că a consumat peşte crud şi a băut apă de ploaie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SUA,
PESCAR,
SALVARE
/actualitate/salvare-emotionanta-pescar-din-sua-in-viata-dupa-ce-a-plutit-in-deriva-66-de-zile-intr-o-barca-in-oceanul-atlantic-video-14105818
14105818
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.