Salariul minim brut ar putea creşte la 1.450 de lei/lună de la 1 februarie

Postat la 06 ianuarie 2017 203 afişări

Salariul minim brut ar putea creşte la 1.450 de lei/lună de la 1 februarie

Salariul minim brut pe ţară ar putea creşte la 1.450 de lei/lună, conform unui proiect de Hotărâre de Guvern postat pe site-ul Ministerului Muncii. Amenzile ajung de până la 2.000 de lei pentru angajatorii care încheie contracte cu stabilirea unui salariu de bază mai mic decât salariul minim brut pe economie.

Începând cu data de 1 februarie 2017, salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată se stabileşte la 1.450 lei lunar, pentru un program complet de lucru de 166 de ore, în medie, pe lună, în anul 2017, reprezentând 8,735 lei/oră, conform unui proiect de Hotărâre de Guvern postat pe site-ul Ministerului Muncii.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.