Salariile colosale cu care sunt plătiţi actorii. Cât câştigă pe episod starurile din Game of Thrones, House of Cards sau The Big Bang Theory

Autor: Lorena Cornea Postat la 16 octombrie 2016 186 afişări

Să ajungi la Hollywood este mare lucru, dar odată ajuns cunoscut în toată lumea, nu poate fi decât de bine pe plan financiar. Celebrităţile câştigă sume exorbitante şi pentru un singur episod filmat, iar industria serialelor se descurcă la momentul actual mai bine decât filmele.

Millenniallii preferă serialele filmelor, iar asta i-a determinat pe producătorii mari (ex: Netflix, ABC, CBS) să aducă în distribuţiile producţiilor noi actori mai degrabă cunoscuţi decât feţe noi. Iată cât câştigă unii dintre cei mai îndrăgiţi actori din industria cinematografică, potrivit Business Insider.

Salariile colosale cu care sunt plătiţi actorii. Cât câştigă pe episod starurile din Game of Thrones, House of Cards sau The Big Bang Theory

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
episod,
galerie foto,
castigare,
industrie,
hollywood

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.