S-a lansat iPhone X. Ce maşini SH poţi să-ţi iei cu banii pe care i-ai da pe noul smartphone - FOTO

Postat la 17 septembrie 2017 430 afişări

Cel mai aşteptat produs a fost iPhone X, smartphone-ul care marchează 10 ani...

 S-a lansat iPhone X. Ce maşini SH poţi să-ţi iei cu banii pe care i-ai da pe noul smartphone - FOTO

 Apple a lansat de curând trei noi smartphone-uri, un nou model Apple Watch şi o nouă versiune a Apple TV.

Cel mai aşteptat produs a fost iPhone X, smartphone-ul care marchează 10 ani de la lansarea primului telefon Apple. iPhone X vine cu un design nou, bazat pe sticlă şi cadru din metal, tehnologie de încărcare wireless bazată pe standardul Qi şi chipset cu 25% mai rapid decât cel din iPhone 7.

Terminalul are display OLED cu diagonala de 5,8 inci numit „Super Retina” (rezoluţie 2.436 x 1.125 pixeli, densitate 458 ppi), care oferă suport HDR şi acoperă aproape toată partea frontală. Noul iPhone X dispune de funcţie tap to wake pentru pornirea ecranului. Camera duală de pe terminal dispune de senzori de 12 MP (f/1.8 şi f/2.4). La fel ca în cazul Galaxy Note 8, ambele camere (wide şi telephoto) de pe spatele iPhone X beneficiază de stabilizare optică a imaginii. Potrivit Apple, autonomia bateriei iPhone X este cu două ore mai ridicată decât cea a iPhone 7. iPhone X va avea un preţ care va porni de la 999 dolari şi va putea fi precomandat, în ţările din primul val, abia peste şase săptămâni. 

Ştirea legată de noul iPhone X a stârnit foarte mult entuziam, însă când am aflat de preţul de 999 de dolari al acestuia ne-am gândit că există mulţi oameni care nu şi-l vor putea permite. Cu banii aceştia sunt mulţi români care îşi cumpără o maşină. 999 de dolari înseamnă aproximativ 840 de euro. Noi am rotunjit puţin, la 1000 de euro, şi am căutat pe internet oferte de maşini la acest preţ.

Iată ce am găsit:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iphone,
smartphone,
lansare,
bani,
masini

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.