Ryanair a anuntat rutele low-cost de lung curier. Cum poţi ajunge în Statele Unite ale Americii în regim low-cost

Autor: Ioana Matei Postat la 23 mai 2017 630 afişări

Ryanair a anuntat rutele low-cost de lung curier. Cum poţi ajunge în Statele Unite ale Americii în regim low-cost

Compania aeriană low-cost Ryanair a anunţat un  parteneriat cu Air Europa, care le va oferi celor 130 de milioane de clienţi posibilitatea de a-şi rezerva zborurile lung curier direct pe pagina web Ryanair.com. ”De astăzi, clienţii pot explora şi rezerva zboruri cu Air Europa pe 20 de rute lung curier din Madrid către 16 ţări din America de Nord, Centrală şi de Sud, incluzând Argentina, Brazilia, Cuba, Mexic şi Statele Unite”, spune comunicatul de presă trimis de reprezentanţii Ryanair. 

Acest nou parteneriat cu Air Europa este ultima dintre iniţiativele oferite în cadrul programului pentru experienţa clienţilor “Always Getting Better” – Anul 4, şi urmează lansării zborurilor de conexiune via Roma Fiumicino, de săptămâna trecută.

A doua etapă a parteneriatului cu Air Europa va fi lansată mai târziu în cursul acestui an şi va permite clienţilor să se conecteze la zborurile lung curier Air Europa prin Madrid. Ryanair continuă discuţiile cu alte companii aeriene de lung curier pentru o potenţială alimentare şi parteneriate pentru zboruri de conexiune.

 “Suntem încântaţi să anunţăm acest parteneriat extraordinar cu Air Europa, care permite clienţilor noştri să exploreze şi să-şi rezerve zborurile lung curier, pe 20 de rute din Madrid, către oraşe încântătoare din Argentina, Brazilia, Cuba, Mexic şi SUA, de pe pagina web Ryanair.com. Ryanair operează peste 50 de rute de scurt curier din/către Madrid şi acum clienţii noştri îşi pot rezerva zboruri pe rutele de lung curier ale Air Europa, către destinaţii care includ Buenos Aires, Havana şi New York. Acest parteneriat este ultima dezvoltare AGB, totul pentru că noi ne continuăm drumul în a deveni un “Amazon al călătoriilor.” Continuăm să discutăm cu un număr de alte companii aeriene de lung curier despre potenţialul parteneriatelor pentru zborurile de conexiune, şi aşteptăm cu nerăbdare să le oferim celor 130 de milioane de clienţi ai noştri o ofertă chiar mai mare şi o gamă de servicii de lung curier în 2018”, a spus Michael O’Leary, CEO-ul Ryanair, la un eveniment in Madrid.

 “Acest parteneriat cu Ryanair ne oferă o satisfacţie extraordinară şi ne aşează în prim planul acestei activităţi prin consolitarea competitivităţii. Cu acest accord, Air Europa îşi dublează conectivitatea cu continental european, adăugând 53 de oraşe europene. Acest acord consolidează Air Europa, singura companie aeriană cu capital spaniol 100%, drept cea mai bună opţiune preţ-calitate pentru zbura între Europa şi America. De asemenea, sunt fericit să anunţ că în 2020 Air Europa va avea cea mai modernă şi eficientă flotă de pe piaţă care va opera între ambele continente” , a spus si Javier Hidalgo, CEO Globalia Group.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.