Ruşinos. În aceste două licee din acelaşi judeţ niciun elev nu a luat BAC-ul

Postat la 14 iulie 2016 812 afişări

Ruşinos. În aceste două licee din acelaşi judeţ niciun elev nu a luat BAC-ul

Două licee din judeţul Sibiu nu au niciun candidat care să fii promovat examenul de bacalaureat, în vreme ce la un singur liceu, două absolvente au obţinut media generală zece, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit ISJ Sibiu, la bacalaureatul din sesiunea iunie – iulie, înainte de contestaţii, două licee nu au avut niciun candidat care să fi promovat examenul.

Este vorba despre Colegiul Tehnologic Iacobeni, unde un singur candidat s-a înscris la bacalaureat, şi de Liceul Tehnologic "Transcom” Sibiu, unde au participat la examen doi absolvenţi.

Totodată, potrivit ISJ, două absolvente, ambele de la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr” din Sibiu, au obţinut media 10, instituţia de învăţământ respectivă având o promovabilitate de 98,90 la sută.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bacalaureat,
candidat,
examen,
licee,
promovare,
refuz,
rusinos
/actualitate/rusinos-in-aceste-doua-licee-din-acelasi-judet-niciun-elev-nu-a-luat-bac-ul-15526636
15526636
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.