Rusia efectuează manevre militare în centrul ţării: "O serie de unităţi motorizate şi antiaeriene, plasate în ALERTĂ"

Postat la 20 iunie 2014 25 afişări

Rusia a lansat manevre militare în Siberia şi în Ural cu scopul de a face o verificare privind capacitatea trupelor, a anunţat vineri un oficial militar rus.

Rusia efectuează manevre militare în centrul ţării: "O serie de unităţi motorizate şi antiaeriene, plasate în ALERTĂ"

 "O serie de unităţi motorizate şi antiaeriene, cu bazele în Ural şi Siberia de Vest, au fost plasate în alertă", a declarat aghiotanul colonelului Iaroslav Roşciupkin de la Districtului Militar Central, citat de agenţii de presă ruseşti.

El a anunţat că aceste trupe se află în drum către poligoane militare aflate la mai mulţi kilometri distanţă de bazele lor, fără să ofere alte precizări despre localizarea acestora.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rusia-efectueaza-manevre-militare-in-centrul-tarii-o-serie-de-unitati-motorizate-si-antiaeriene-plasate-in-alerta-12800477
12800477
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.