Rusia AVERTIZEAZĂ România pentru declaraţii "antiruse" ale preşedintelui Băsescu privind Ucraina

Postat la 04 aprilie 2014 149 afişări

Rusia a avertizat, vineri, România, pe tema unor declaraţii "antiruse" ale preşedintelui Traian Băsescu în legătură cu criza din Ucraina, Moscova subliniind că o deteriorare a relaţiilor nu este în folosul niciuneia dintre cele două părţi.

Rusia AVERTIZEAZĂ România pentru declaraţii "antiruse" ale preşedintelui Băsescu privind Ucraina

 "Rusia a observat o serie de noi declaraţii antiruse ale preşedintelui Traian Băsescu", afirmă Ministerul rus de Externe, într-un comunicat.

"Liderul român a acuzat Rusia de comiterea unei «agresiuni împotriva Ucrainei» la ceremoniile de aniversare a 10 ani de la intrarea României în NATO", precizează Ministerul rus de Externe, adaugând că şeful diplomaţiei române, TiTitus Corlăţeannu a respins această declaraţie.

"Se poate ghici în spatele acestor atacuri intenţia clară a Bucureştiului de a ignora adevăratele cauze ale crizei din Ucraina", a adăugat diplomaţia rusă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rusia-avertizeaza-romania-pentru-declaratii-antiruse-ale-presedintelui-basescu-privind-ucraina-12403242
12403242
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.