Rusia ar putea deveni primul importator de petrol iranian, în urma unui acord cu Iranul

Postat la 16 ianuarie 2014 31 afişări

Rusia ar putea deveni primul importator de petrol iranian, a declarat, joi, o sursă guvernamentală rusă, în condiţiile în care Moscova şi Teheranul negociază un acord comercial în acest sens, relatează RIA Novosti, în pagina electronică.

Rusia ar putea deveni primul importator de petrol iranian, în urma unui acord cu Iranul

 Potrivit sursei menţionate, citată de cotidianul rus Kommersant, Moscova doreşte să continue negocierile cu Teheranul pe această temă în pofida obiecţiilor ridicate de Statele Unite, relatează RIA Novosti, în pagina electronică.

Potrivit Ria Novosti, Statele Unite se tem că acordul între Moscova şi Teheran va influenţa negocierile privind programul nuclear iranian. Cele două teme vor fi discutate joi cu prilejul vizitei ministrului iranian de Externe, Mohammad Javad Zarif, la Moscova şi la apropiata deplasare a preşedintelui Vladimir Putin în Iran.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rusia-ar-putea-deveni-primul-importator-de-petrol-iranian-in-urma-unui-acord-cu-iranul-11914406
11914406
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.