Rusia a atacat cu rachete de croazieră poziţii din Siria ale reţelei teroriste Stat Islamic

Autor: Mihai Draghici Postat la 17 noiembrie 2015 299 afişări

Armata rusă a lansat rachete de croazieră din Marea Mediterană spre oraşul sirian Raqqa, fieful reţelei teroriste Stat Islamic, în contextul atentatelor din Franţa şi a confirmării doborârii avionului rus de către terorişti.

Rachetele de croazieră au fost lansate spre Siria de pe nave militare ruse aflate în estul Mării Mediterane, relatează ziarul Le Monde.

Oficiali americani au confirmat că Rusia a lansat marţi rachete de croazieră spre Siria, intensificând şi raidurile aeriene.

Bombardamentele au vizat oraşul Raqqa, situat în nordul Siriei, fieful reţelei teroriste sunnite Stat Islamic.

Înainte de atacurile cu rachete de croazieră, Moscova a transmis Washingtonului o informare oficială.

Moscova a confirmat marţi că avionul rus Airbus A321 prăbuşit în Egipt pe 31 octombrie a fost doborât de terorişti. Provincia Sinai, filiala egipteană a reţelei teroriste Stat Islamic, a revendicat atentatul, soldat cu 224 de morţi. Organizaţia teroristă Stat Islamic a revendicat şi atacurile teroriste de la Paris, în care au fost ucise aproximativ 130 de persoane.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RUSIA,
SIRIA,
TERORISM
/actualitate/rusia-a-atacat-cu-rachete-de-croaziera-pozitii-din-siria-ale-retelei-teroriste-stat-islamic-14889902
14889902
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.