Romcab Târgu Mureş, companie cu afaceri de 1 mld. lei în 2016, a intrat oficial în insolvenţă

Postat la 20 februarie 2017 539 afişări

Tribunalul Mureş a admis cerearea formulată de către Romcab Târgu Mureş, producător de cabluri listat la bursa de valori Bucureşti, pentru procedura generală a insolvenţei.

Romcab Târgu Mureş, companie cu afaceri de 1 mld. lei în 2016, a intrat oficial în insolvenţă

Administrator judiciar a fost desemnat RTZ&Partners din Cluj Napoca, cu un onorariu provizioriu de 3.000 de lei pe întreaga procedură, scrie Ziarul Financiar.

În baza art.75 din lege constată suspendarea de drept a tuturor acţiunilor judiciare, extrajudiciare şi a măsurilor de executare silită pentru realizarea creanţelor asupra averii debitoarei. În baza art.74 din lege pune în vedere debitoarei să depună la dosarul cauzei, în termen de 10 zile de la deschiderea procedurii, toate actele şi informaţiile prevăzute de art.67 alin.1 din lege. În temeiul dispoziţiilor art.45 alin.1 lit.d teza I din Legea nr.85/2014 desemnează provizoriu în calitate de administrator judiciar pe practicianul în insolvenţă.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.