Romanii nu scapa de ger nici in case

Postat la 28 ianuarie 2010 9 afişări

In ultima saptamana, temperaturile scazute i-au facut pe romani sa intre in panica. Zeci de oameni au ajuns in spital in timp ce alte zeci de mii stau in case unde temperaturile nu sunt mai mari de 15 – 20 de grade Celsius.

"Este rece in camera, foarte rece, sa stiti. Gazele sunt normale, nici mici, nici mari, dar rece. Cred ca sunt vreo 17 grade in casa", spune o trecatoare. "Nu cred ca sunt 20 de grade dar asta cu un calorifer electric, pe care il folosesc", spune o alta trecatoare.

Anuntutl recent legat de cresterea pretului la gigacalorie i-a speriat pe romani insa municipalitatile au explicat ca vor suporta aceste costuri astfel incat factura la intretinere in luna ianuarie sa nu fie mai mare decat in ianuarie 2009.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
frig,
caldura,
gigacalorie,
pret
/actualitate/romanii-nu-scapa-de-ger-nici-in-case-5453399
5453399
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.