Românii cheltuie, în medie, trei salarii minime pe economie pentru a slăbi înainte de concediu

Autor: Ioana Matei Postat la 04 august 2014 71 afişări

Românii cheltuie, în medie, trei salarii minime pe economie pentru a slăbi înainte de concediu

Preocuparea pentru un aspect fizic plăcut în vacanţă îi determină din ce în ce mai mult pe români să apeleze la serviciile clinicilor de înfrumuseţare. Astfel, în perioada verii se constată o creştere a cererii pentru tratamente de remodelare corporală rapidă faţă de restul anului, mai exact, o creştere de 60%, potrivit reprezentanţilor centrului de înfrumuseţare corporală Cellulem Block.

Mulţi astfel de clienţi sunt cei care au o greutate peste media normală, apelând la clinicile de înfrumusetare în special în lunile mai-iunie, în condiţiile în care şi-au contractat deja concedii pe litoral, în luna august. La final de terapii au ca rezultat o scădere a greutăţii de până la 7 kilograme şi 8 centimetri în circumerinţa corpului.

Peste 70 % dintre  clienţii serviciilor de slăbit sunt femei, dar în ultimii ani, şi bărbaţii apelează la astfel de tratamente. În medie, ei alocă un buget de 1.800 lei pentru slăbit, faţă de 2.000 lei cât alocă o femeie. De asemenea, vin în centrele de înfrumuseţare de 2-3 ori  pe săptămână.

Un surplus de 2-3 kilograme îi determină pe români să apeleze la centrele de remodelare corporală pentru a arăta bine în vacanţă. În medie, se optează pentru abonamente de 10 şedinţe, cu o valoare medie de 890 lei. După perioada concediilor, unul din doi români  se întoarce în centrul de înfrumuseţare pentru tratamente de întreţinere.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romani,
concediu,
economie,
greutate
/actualitate/romanii-cheltuie-in-medie-trei-salarii-minime-pe-economie-pentru-a-slabi-inainte-de-concediu-13032060
13032060
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.