Românii care zboară pe sub pământ. Vor să intre în cartea recordurilor penntru a doua oară - VIDEO

Postat la 28 martie 2016 239 afişări

La înălţime poate zbura oricine, dar sub pământ nu a încercat nimeni! Asta şi-au spus doi piloţi români care sunt pe cale să intre, pentru a doua oară, în Cartea Recordurilor, după ce au zburat pe sub pământ la o adâncime mai mare de 200 de metri.

Românii care zboară pe sub pământ. Vor să intre în cartea recordurilor penntru a doua oară - VIDEO

Recordmeni mondiali fără celebritate! Aşa se recomandă, râzând, Ionuţ Riteş şi Adrian Buzan.

Printre zeci de medalii, cupe şi aparate de zbor, într-un apartament din cartierul Crângaşi patru performanţe omologate de Cartea Recordurilor stau cuminţi pe perete, aşteptând-o pe a cincea.

Cei doi piloţi sunt printre pionierii motoparapantei din România, iar săptămâna aceasta şi-au doborât propria performanţă înregistrată în 2009 în Cartea Recordurilor: au zburat cu paramotorul la 208 metri sub pământ, pe o distanţă de patru kilometri. Precedentul record era stabilit la adâncimea de 140 de metri.

Ionuţ Riteş, recordman mondial: „În tagma noastră circulă o vorbă: la înălţime poate zbura oricine. Este un zbor în spaţiu închis, senzaţia este că zbori într-o catedrală. Parcă ai fi, vorba lui Adi, un fluture într-un borcan”.

Cititi mai multe pe www.digi24.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/romanii-care-zboara-pe-sub-pamant-vor-sa-intre-in-cartea-recordurilor-penntru-a-doua-oara-video-15162383
15162383
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.