Românii care au făcut aplicaţia prin care 600.000 de angajaţi îşi primesc salariul

Postat la 22 noiembrie 2016 334 afişări

Românii care au  făcut aplicaţia prin care 600.000 de angajaţi  îşi primesc salariul

Aproape unu din cinci salariaţi din mediul privat îşi ia în fiecare lună salariul procesat printr-o aplicaţie furnizată de o companie românească de software.

Peste 1.800 de firme de toate dimensiunile, de la IMM-uri la mari companii din toate domeniile, inclusiv financiar, cu mai bine de 600.000 de angajaţi, folosesc WizSalary, aplicaţia de procesare a salariilor, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii Wizrom.

„Peste 18% din salariaţii din firmele private din România îşi primesc salariile procesate prin soluţia de salarizare WizSalary. Luna trecută am constatat că am trecut pragul de 600.000 de salarii procesate prin WizSalary, cu ajutorul celui de-al 1.825-lea client, o firmă de producţie cu peste 500 de angajaţi”, a declarat Anca Cîrstoiu, managerul diviziei de soluţii HR din cadrul Wizrom Software.

Cele mai multe salarii procesate cu ajutorul WizSalary sunt din domeniul producţie, urmate de cele din servicii financiare, respectiv distribuţie şi retail. Cea mai mică firmă care foloseşte soluţia de salarizare de la Wizrom are cinci angajaţi, iar cea mai mare peste 10.000 de angajaţi.

Wizrom Software implementează sisteme ERP (furnizorul cu cel mai mare număr de clienţi ERP), WMS, TMS, SFA, CRM, BI şi altele, având în total 4.100 clienţi activi şi peste 40.000 de licenţe instalate. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajati,
aplicatie,
primire,
romani,
salariu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.