Românii amatori de telefoane premium: stocul de precomenzi Galaxy Note7, epuizat în România

Postat la 26 august 2016 221 afişări

Românii amatori de telefoane premium: stocul de precomenzi Galaxy Note7, epuizat în România

Întregul stoc de Galaxy Note7 alocat pentru precomenzi a fost epuizat, la puţin peste o săptămână de la startul precomenzilor din 16 august, anunţă Samsug Electronics România.

Înainte de startul precomenzilor, interesul consumatorilor pentru Galaxy Note7 îl depăşise deja pe cel pentru Galaxy S7 şi S7 edge, în ceea ce priveşte înregistrarea utilizatorilor pe platformele digitale Samsung, acest fapt având ca rezultat limitarea numărului de dispozitive alocate pe pieţele din Europa pentru precomenzi. Limitarea a fost necesară pentru a se asigura livrarea smartphone-ului Galaxy Note7 atunci când acesta va fi disponibil în magazine.

Disponibilitatea noilor smartphone-uri în Europa va fi segmentată, iar Galaxy Note7 va fi disponibil pe pieţele din Europa începând cu 2, 9 şi 16 septembrie, iar în România, acesta va fi comercializat începând cu 16 septembrie.

„Reacţia pozitivă a utilizatorilor la noul Galaxy Note7 este dovada că aceştia îşi doresc un smartphone cu un design elegant şi cu tehnologie avansată, care oferă beneficii reale. S Pen-ul a fost mereu punctul forte al seriei Note, iar acesta a fost îmbunătăţit cu noi funcţii smart, care permit crearea şi împărtăşirea de idei mai rapid ca oricând. În acelaşi timp, inovaţii precum funcţia de scanare a irisului le oferă utilizatorilor posibilitatea de a îşi debloca smartphone-ul cu o simplă privire. Aşteptăm cu nerăbdare să ne mărim familia de utilizatori Galaxy Note începând cu 16 septembrie,”a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.