Românca de 26 de ani care conduce trei afaceri la Londra. A pornit primul business când avea doar 18 ani

Postat la 09 martie 2016 3653 afişări

Românca de 26 de ani care conduce trei afaceri la Londra. A pornit primul business când avea doar 18 ani

 Oana Babagianu a deschis prima afacere la 18 ani, în România, iar acum conduce trei firme în Londra şi se pregăteşte pentru deschiderea celei de-a patra.

Competiţia în capitala Angliei este mare mai ales dacă nu eşti un nume cunoscut la nivel local. Munceşti de două ori mai mult decât alţii. Este şi cazul Oanei Babagianu, tânăra de 26 de ani, care în 2014 a pus bazele unei afaceri în domeniul frumuseţii. În 14 luni de la inaugurare, firma sa a fost pe plus. Acum, are aproape doi ani de antreprenoriat în Londra şi declară o cifră de afaceri de 20.000 de lire pe lună pentru primul său business, în condiţiile în care o afacere, în unul dintre cele mai mari oraşe europene, prinde contur în doi-trei ani.

Dezvoltă în paralel trei firme în domenii diferite: frumuseţe, accesorii şi maşini, iar în planurile sale este deja a patra firmă în domeniul evenimentelor. Toate cele patru firme vor fi reunite în grupul Vos. Spune despre ea că şi-a urmat visul cu tenacitate şi poftă de viaţă, criteriile de care ţine cont în alegerea oamenilor din echipa sa. Opt dintre cei 15 angajaţi ai săi din salonul de înfrumuseţare sunt români ambiţioşi şi talentaţi, dar are şi oameni care provin din alte ţări: Portugalia, Rusia, Anglia, Polonia, Letonia, Lituania şi Italia.

Oana şi-a început cariera de antreprenor în oraşul natal, Urziceni, la 18 ani, unde a deschis un salon de înfrumuseţare, principala sursă de finanţare şi pentru afacerile din afara ţării. Tânăra antreprenoare a fost inspirată şi de familia sa care a făcut business în industria ospitalităţii dintotdeauna. Studiile în marketing şi administrarea afacerilor urmate atât la Universitatea Regent din Londra, cât şi la Universitatea Francisco de Vitoria din Madrid, precum şi studiile masterale în domeniul comunicării de la Universitatea Webster din Londra le-a folosit în mod productiv. Oana şi-a făcut relaţii şi a dat cărţi de vizită chiar dacă aveau doar numele şi adresa de e-mail.

Cititi mai multe pe www.cariera.ejobs.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
londra,
romanca,
deschidere,
firme,
alegere,
anglia
/actualitate/romanca-de-26-de-ani-care-conduce-trei-afaceri-la-londra-a-pornit-primul-business-cand-avea-doar-18-ani-15101832
15101832
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.