ROBOT inspirat din "Star Wars" care ar putea deveni mai popular decât un smartphone

Autor: Paula Rusanu Postat la 09 august 2015 316 afişări

Un robot inspirat de celebrul R2-D2 din seria "Star Wars", denumit "Buddy", va intra în producţie în acest an, el fiind creat pentru a oferi ajutor unei familii sau persoanelor care trăiesc singure, informează Daily Mail.

Potrivit sursei citate, robotul este creat de compania BlueFrogRobotics şi a fost conceput pentru a interacţiona şi proteja fiecare membru al unei familii sau pentru a oferi sprijin celor care trăiesc singuri.

Creatorul său, Rodolphe Hasselvander, a declarat că ideea i-a venit după ce a văzut filmul "Star Wars", el imagininându-şi o lume în care un robot ca R2-D2 va fi la fel de popular precum un smartphone sau o tabletă.

Robotul Buddy poate îndeplini numeroase sarcini, precum supravegherea video a casei, setarea alarmelor, poate prelua şi iniţia apeluri, poate citi mesaje sau emailuri, poate oferi ajutor copiilor la teme şi este util pentru gospodine.

 

Preţul acestui robot este de 376 de dolari.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
robot,
buddy,
ajutor,
star wars
/actualitate/robot-inspirat-din-star-wars-care-ar-putea-deveni-mai-popular-decat-un-smartphone-14669319
14669319
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.