Ritter Broker a vândut 50% din companie către NIRO Investment Group

Autor: Andra Stroe Postat la 02 noiembrie 2018 191 afişări

Ritter Broker, companiei fondată în urma cu 8 ani de către finanţistul Cătălin Vasile şi directorul de vânzări Alexandra Brătescu planuieşte extinderea punctelor de lucru în toate oraşele din ţară până la finalul anului 2020, în regim propriu sau în sistem de franciză.

Ritter Broker a vândut 50% din companie către NIRO Investment Group

În urmă cu mai puţin de o lună, compania deţinută până nu de mult de către cei doi antreprenori a vândut 50% din active către unul dintre cele mai cunoscute grupuri de investiţii cu capital romanesc, NIRO Investement Group.

“În următorii trei ani, vrem să crestem semnificativ numărul agentilor, de la peste 40, în prezent, la circa 500. De asemenea, vrem să fim prezenti cu cate un birou în fiecare resedintă de judet. Prin această extindere, credem că Ritter Broker poate să urce în clasamentul brokerilor de profil, undeva în zona locurilor 30-40, de la pozizţia actuală situată între locurile 70-80”, spune Cătălin Vasile, partener şi director general Ritter Broker.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
broker,
vanzari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.