Povestea poştaşului căruia câştigul la Loto i-a distrus viaţa: Emigrez în altă ţară pentru a scăpa de suferinţa pe care mi-au adus-o banii câştigaţi

Autor: Andra Stroe Postat la 14 iulie 2019 3801 afişări

Chiar dacă mulţi îşi imaginează că un premiu de aproape 170 de milioane de euro la loterie ar însemna o viaţă fericită şi fără griji, în realitate lucrurile stau diferit.

Povestea poştaşului căruia câştigul la Loto i-a distrus viaţa: Emigrez în altă ţară pentru a scăpa de suferinţa pe care mi-au adus-o banii câştigaţi

În cazul lui Adrian Bayford, unui fost poştaş, care a câştigat în urmă cu şase ani un jackpot uriaş de aproape 148 milioane de lire sterline (168 mil. euro) la loterie, banii i-au distrus familia şi l-au transformat într-un om singuratic. Acum, el a decis să emigreze în Australia pentru a uita de aceste probleme.

Câştigătorul loteriei EuroMillions îşi vinde magnificul conac georgian şi proprietatea de la ţară în valoare de 6,5 milioane de lire sterline pentru a emigra în Australia. Fost poştaş, Bayford are acum 48 de ani şi a câştigat un jackpot de 148 milioane de lire sterline în 2012. Prietenii lui pretind că averea l-a făcut să se simtă din ce în ce mai izolat, chiar şi când ieşea la o bere.

Vestea vine după ce fosta lui soţie, Gillian, a scos la vânzare proprietatea din  Dundee, Scoţia, în valoare de 735 de mii de lire sterline. El şi Gillian s-au despărţit după 15 luni de la câştigarea marelui premiu şi au divorţat ulterior, invocând stresul de a face faţă şocului financiar masiv. De atunci, Bayford a încercat să mai lege câteva relaţii, dar toate au eşuat.

Un prieten de-al său, citat de Daily Mail, povesteşte că "atunci când fosta soţie s-a recăsătorit la începutul acestui an, şi-a dat seama că trebuie să facă ceva". El a adăugat că Adrian se va concentra acum pe petrecerea timpului cu cei doi copii ai săi, şi că Bayford a ignorat chiar şi pe cei mai buni prieteni ai săi şi nu le-a spus exact unde se va deplasa.

Potrivit the Sun, Bayford simte că "toată lumea vrea o bucată din el". Acum Bayford crede că un nou început în Australia este cea mai bună soluţie pentru el.

Bărbatul şi-a vândut toate animalele şi îşi închide cele două magazine de discuri. A vândut deja părţi din imperiul de proprietăţi cu 38 de case, toate aflate în Haverhill, Suffolk. Prorpietăţile lui Bayford includ şi o fermă, patru cabane şi o anexă pentru personal cu trei dormitoare, precum şi grajduri şi padocuri pentru cai şi animale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
loterie,
blestem,
castigare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.