Reuniune a miniştrilor de Externe din statele UE pe tema contracarării epidemiei de Ebola

Autor: Mihai Draghici Postat la 19 octombrie 2014 36 afişări

Miniştrii de Externe ai statelor membre ale Uniunii Europene se vor reuni luni, în Luxemburg, pe tema coordonării măsurilor de contracarare a epidemiei de Ebola.

"Miza este intensificarea coordonării acţiunilor la nivel european. Există sentimentul real că suntem într-un moment crucial şi că trebuie să acţionăm acum", a declarat un diplomat european.

Uniunea Europeană este supusă presiunilor internaţionale pentru a oferi fonduri suplimentare necesare eforturilor globale pentru contracararea febrei hemoragice Ebola.

Ebola a provocat moartea a cel puţin 4.555 de persoane dintre cele 9.216 cazuri înregistrate în şapte ţări (Liberia, Sierra Leone, Guineea, Nigeria, Senegal, Spania şi SUA), potrivit celui mai recent bilanţ al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UE,
EBOLA,
reuniune
/actualitate/reuniune-a-ministrilor-de-externe-din-statele-ue-pe-tema-contracararii-epidemiei-de-ebola-13415263
13415263
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.