RETROSPECTIVĂ: Concertele Anului 2016 în România. De la Rihanna la Johnny Depp cu The Hollywood Vampires

Autor: Monica Stoica Postat la 29 decembrie 2016 128 afişări

Anul 2016 i-a adus, pentru prima oară în România, pe Rihanna, Johnny Depp, alături de Alice Cooper şi Joe Perry de la Aerosmith, pe celebrul chitarist Brian May, dar şi legendara trupă Queen cu Adam Lambert. A fost un an al premierelor spectaculoase în muzică pentru România.

Nu doar că, în Bucureşti, au ajuns, în 2016, în premieră, starurile pop Rihanna şi Sia, actorul Johnny Depp şi artişti îndrăgiţi de publicul meloman, precum Charles Aznavour, Queen şi Adam Lambert, Joshua Redman Trio, Postmodern Jukebox şi Brian May, chitaristul legendarei trupe Queen, dar tot în acest an au revenit cântăreţi care şi-au format un public fidel în ţara noastră, precum Paul Anka, Ana Moura, Lara Fabian, Richard Clayderman, Alessandro Safina şi André Rieu.

Iată o cronologie a celor mai importante concerte din România, în 2016, în viziunea MEDIAFAX

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CONCERTE,
2016,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.