Reţeaua Lem’s a deschis 2 showroom-uri noi şi a ajuns să opereze o suprafaţă comerciala de peste 66.000 mp

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 25 martie 2015 480 afişări

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel naţional, a deschis în această lună două noi magazine Lem’s în Miercurea Ciuc şi Focşani. Cu cele două magazine Lem’s reţeaua îşi măreşte spaţiul de showroom cu peste 3500 de mp. Toate magazinele de mobilă ale Lemet operează sub brandul LEM’S şi sunt amenajate la acelaşi standard de calitate în toate judeţele ţării.

Reţeaua Lem’s a deschis 2 showroom-uri noi şi a ajuns să opereze o suprafaţă comerciala de peste 66.000 mp

Investiţia necesară pentru deschiderea celor două magazine Lem’s este de 3 milioane de lei şi coincide cu lansarea unei noi colecţii de mobilier pentru hol, sub brandul Domino. Colecţia cuprinde 20 module de mobilă şi se adresează persoanelor cu venituri medii care nu sunt la prima achiziţie de mobilier.

Magazinul Lem’s din Miercurea Ciuc se întinde pe o suprafaţă de 1500 de mp şi a fost realizat în urma unei investiţii de aproximativ 1,35 milioane de lei.

Magazinul Lem’s din Miercurea Ciuc este situat într-o zonă circulată a oraşului, lângă fabrica de bere, în strada Harghitei.

Magazinului Lem’s din Focşani este cea mai mare investiţie a Lemet din Moldova şi se întinde pe o suprafaţă de 2100 de mp. Lem’s Focşani este a doua cea mai mare suprafaţă de showroom a reţelei de mobile din România, după magazinul din Bucureşti, de la Vulcan Value Center.

Investiţia necesară deschiderii acestui magazin a fost de aproximativ 1,7 milioane de lei.

Cu aceste spaţii, reţeaua LEM’S deţine o suprafaţă totală de retail, la nivelul întregii ţări, de peste 66.000 de mp.

In 2015 Lem’s işi continuă strategia de dezvoltare a reţelei la nivelul intregii ţari, după ce anul trecut au fost deschise 4 noi magazine a căror suprafaţă însumată depăşeşte 6.000 de mp. Dintre aceştia 2.000 mp sunt doar în Bucureşti, capitala însumând acum peste 5.000 de mp de showroom de mobilier Lem’s.

LEM’S are în ofertă un plan de achiziţie în 10 rate fără dobândă prin intermediul CEB (Card Avantaj), Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania, BRD, Garanti, Bancpost cât şi servicii de finanţare a produselor direct în magazine prin UniCredit Consumer Financing IFN.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. In prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 66.000 mp de retail amenajati în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem’s activează peste 1.350 de angajaţi. Reţeaua de magazine Lem’s a încheiat 2014 cu o cifră de afaceri în creştere cu 10% faţă de anul precedent. Afacerile reţelei s-au ridicat la 255 milioane lei.

Fabrica Lemet din Brebu a fost infiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţa de peste 35.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabriciilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazandu-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/reteaua-lem-s-a-deschis-2-showroom-uri-noi-si-a-ajuns-sa-opereze-o-suprafata-comerciala-de-peste-66-000-mp-14051459
14051459
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.