Reţeaua de socializare Facebook, în centrul unui nou SCANDAL. O adolescenţă a fost vândută pe platformă, iar compania nu a observat

Postat la 23 noiembrie 2018 112 afişări

O adolescentă din Sudanul de Sud a fost licitată recent pe Facebook pentru a fi luată de soţie, deşi este minoră, acuză o organizaţie pentru drepturile omului, sugerând că reţeaua de socializare online ar fi târg modern de sclavie.

Reţeaua de socializare Facebook, în centrul unui nou SCANDAL. O adolescenţă a fost vândută pe platformă, iar compania nu a observat

Postarea despre licitaţie a fost eliminată imediat după ce a fost depistată, pe 9 noiembrie, a declarat un purtător de cuvânt al Facebook citat de Huffington Post. Surse citate de CNN afirmă însă că postarea a fost activă cu 15 zile înainte de organizarea licitaţiei şi câteva zile după căsătorie.

 

În urma licitaţiei, tatăl fetei a primit 500 de vaci, trei maşini şi 10.000 de dolari, afirmă organizaţia Plan International, precizând că cinci bărbaţi, inclusiv oficiali de rang înalt din Sudanul de Sud au participat la eveniment.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facebook,
adolescent,
retele sociale,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.