Renault lansează în România noul Talisman, cu preţ de pornire de 21.800 euro

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 19 februarie 2016 259 afişări

Renault Talisman începe să fie comercializat în Romania din 19 februarie. Autoturismul are cea mai avansată tehnologie Renault, fiind singurul model din clasa sa ce combină sistemul 4Control cu amortizoarele reglabile electronic.

Renault lansează în România noul Talisman, cu preţ de pornire de 21.800 euro

Renault Talisman este disponibil cu trei niveluri de echipare - Life, Zen si Intens, iar preţul de pornire este de 21.800 euro (cu TVA).

Portbagajul berlinei este are un volum de 608 dm3, scaunele din faţă sunt încălzite şi au  funcţia de masaj si ventilaţie. Renault Talisman propune tableta multimedia conectată Renault R-Link 2 de 7 inch (format landscape) sau de 8,7 inch (format portrait). R-Link 2 controlează pe lângă funcţiile clasice de navigaţie, audio şi climatizare şi pe cele de asistenţă la condus. Secvenţele de întâmpinare sunt acum configurabile, permiţând alegerea celor mai utilizate funcţii şi personalizarea interfeţei.

Renault Talisman este echipat cu un sistem de sonorizare Surround BOSE (cu douăsprezece boxe) conceput pentru acest model. Tehnologia Centerpoint converteşte semnalul surselor stereo în semnal multicanal pentru a oferi un sunet Surround, în timp ce procesarea digitală a semnalului Bose integrează caracteristicile acustice ale Talisman pentru egalizarea potrivită.

Primul nivel de echipare, LIFE, oferă în standard echipamente ca: faruri de zi cu tehnologie LED, cruise control, frâna de parcare asistată, sistem de asistenţă la pornirea din rampă, senzori de ploaie şi de lumină, tablou de bord digital TFT 7’’, oglinzi retrovizoare reglabile electric şi degivrante, climatizare automată bi-zona cu senzor de toxicitate, Stop&Start.

Nivelul de echipare ZEN propune ca echipamente standard în plus faţă de prima versiune: Tehnologia Multi-Sense, scaun pentru şofer reglabil manual pe înălţime cu reglaj electric lombar şi funcţie de masaj, scaun pentru pasagerul din faţă reglabil manual pe înălţime şi lombar. Pentru mai mult confort, clientul beneficiază de senzori de parcare faţă/ spate, geamuri electrice faţă şi spate cu impuls, volan şi schimbător de viteze îmbrăcate în piele, Renault R-Link 2, sistem multimedia conectat cu ecran tactil de 7''şi jante de aliaj Bayadère de 17''.

Versiunea de echipare INTENS are: faruri full LED Puer Vision cu funcţie cornering light şi stopuri spate tip LED cu efect 3D, senzor de avertizare pentru unghiul mort, sistem de închidere şi demaraj "mâini libere" tip "Full Magic", lumina de întâmpinare sub oglinzile exterioare, scaun pentru şofer reglabil electric, cu funcţie de memorare şi reglaj electric lombar, funcţie de masaj şi ventilaţie, scaun pentru pasagerul din faţă reglabil electric, cu reglaj electric lombar, funcţie de masaj şi ventilaţie, scaune faţă şi volan cu funcţie de încălzire, sistem multimedia conectat cu ecran tactil de 8,7'', ambiantă de lumini interioare şi jante de aliaj Duetto de 18''.          

Noul Renault Talisman propune următoarele motorizări:

Energy 1.5 dCi 110, asociat cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte

Energy 1.6 dCi 130, combinat cu o cutie de viteze manuală cu 6 trepte

Energy 1.6 dCi 160 EDC asociat cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 6 trepte

Energie TCe 200 EDC asociat cu transmisia automată cu dublu ambreiaj EDC cu 7 trepte

Urmărește Business Magazin

/actualitate/renault-lanseaza-in-romania-noul-talisman-cu-pret-de-pornire-de-21-800-euro-15080891
15080891
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.