Record Guinness: 464 de persoane au urlat la Lună timp de un minut, în Marea Britanie - VIDEO

Autor: Florin Badescu Postat la 13 octombrie 2015 42 afişări

Un număr de 464 de persoane, dintre care cele mai multe erau deghizate în vârcolaci, au urlat la Lună timp de peste un minut, sâmbătă seară, în comitatul Bedfordshire din Marea Britanie, şi au stabilit astfel un nou record mondial Guinness, informează Reuters.

Cei 464 de "urlători la Lună" s-au reunit la Mead Open Farm, un parc de distracţii ce are ca temă centrală Halloween-ul, şi au reuşit să stabilească un nou record mondial.

Precedentul record - 296 de persoane care au urlat la Lună timp de 1 minut - fusese stabilit în Statele Unite de studenţii de la Universitatea St. Cloude din Minnesota, în anul 2013.

"Motivul pentru care am ales tema urletului de vârcolac este evident, pentru că principala noastră atracţie se numeşte «The Howl» (urletul, n.r.)", a declarat Matt Heast, directorul parcului de distracţii Mead Open Farm.

Halloween (o abreviere pentru "All Hallows' Evening") este o sărbătoare de origine celtică, preluată de multe popoare din lumea occidentală şi nu numai. Halloween-ul se celebrează în noaptea de 31 octombrie, precedând sărbătoarea creştină Ziua tuturor sfinţilor de pe 1 noiembrie.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RECORD GUINNESS,
URLET LA LUNĂ,
/actualitate/record-guinness-464-de-persoane-au-urlat-la-luna-timp-de-un-minut-in-marea-britanie-video-14834083
14834083
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.