Real Madrid neagă informaţiile conform cărora ar fi primit interdicţie de transferuri

Autor: Leila Bolat Postat la 29 aprilie 2015 39 afişări

Clubul Real Madrid a dezminţit, printr-un comunicat postat, miercuri, pe site-ul oficial, informaţiile conform cărora ar fi primit interdicţie de transferuri în următoarele două perioade de mercato.

"Informaţiile apărute sunt total false, ceea ce se vede şi din faptul că însăşi Federaţia Spaniolă de Fotbal le-a dezminţit în presă, negând faptul că Real Madrid este implicată în vreo neregulă cu privire la achiziţionarea de jucători minori. Real Madrid subliniază că a respectat normele FIFA în această privinţă", se arată în comunicatul grupării madrilene.

Cotidianul As a notat, miercuri, că grupările Real Madrid şi Atletico Madrid nu vor putea achiziţiona jucători în vara acestui an şi probabil nici în perioada de mercato din ianuarie 2016, conform unei decizii FIFA în acest sens.

Potrivit sursei citate, Atletico ar fi primit deja o notificare de la FIFA, iar Real Madrid ar urma să fie înştiinţată de această decizie a forului fotbalistic mondial.

La fel ca şi FC Barcelona, care are interdicţie până în ianuarie 2016, cele două cluburi ar fi acuzate de nereguli în transferul de jucători minori.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
REAL MADRID,
DEZMINŢIRE
/actualitate/real-madrid-neaga-informatiile-conform-carora-ar-fi-primit-interdictie-de-transferuri-14178941
14178941
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.