Reacţia unui consilier PSD după CEx: Un pas smucit, mai degrabă o împiedicare sau o împingere pe scări

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 27 noiembrie 2019 96 afişări

Un consilier judeţean PSD din Timiş scrie, după CEx-ul PSD de marţi, că a fost „un pas smucit, mai degrabă o împiedicare sau o împingere pe scări, asta a fost Comitetul Executiv al PSD de aseară”.

„O călătorie de o mie de leghe începe cu un singur pas – Lao Tzu”, aşa îşi începe postarea consilierul judeţean PSD Mihai Ritivoiu.

Potrivit acestuia, Comitetul Executiv al PSD de marţi seara a fost „un pas smucit, mai degrabă o împiedicare sau o împingere pe scări. Măcar ne-am pus în mişcare”.

„Dacă acest interimat va încuraja în următoarele două luni dezbaterile doctrinare, reaşezarea valorilor de stânga, selecţia de candidaţi viabili pentru alegerile de la anul, poate mai există o şansă. Altfel, cu actualele feţe palide înscăunate ieri, mă tem că vom avea soarta ţărăniştilor”, adaugă Ritivoiu.

Viorica Dăncilă a anunţat, marţi noapte, că şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PSD. Ea a precizat că nu e un moment de slăbiciune, ci este un gest de demnitate făcut pentru partid.

Marcel Ciolacu va prelua interima şefia PSD, iar Paul Stănescu va fi interimar în poziţia de secretar general al partidului. Au fost decişi şi alţi opt vicepreşdinţi regionali. Congresul va fi organizat într-o lună şi jumătate, a declarat Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1.

Anterior demisionaseră din funcţiile de vicepreşedinţi ai PSD Carmen Dan, Lia Olguţa Vasilescu, Gabriel Zetea, Roxana Mînzatu, Marian Oprişan şi Dragoş Benea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CONSILIER,
PSD,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.