Reacţia presei din Ungaria, după meciul România - Ungaria de la C.M. de handbal feminin

Autor: Departamentul Sport Postat la 06 decembrie 2019 612 afişări

Reacţia presei din Ungaria, după meciul România - Ungaria de la C.M. de handbal feminin

Tristeţe mare peste graniţă, în Ungaria, după ce România a câştigat în meciul cu Ungaria de la Campionatul Mondial de Handbal Feminin din 2019. Jurnaliştii din ţara vecină semnalează ”drama” tărită de jucătoarele maghiare pe teren.

”Drama: Chiar dacă am condus cu şase goluri, România a revenit. Ungaria a fost eliminată.” , a notat publicaţia Alfahir.hu. ”După o prăbuşire dramatică, echipa naţională de handbal a Ungariei nu a reuşit să treacă în etapa următoare.” , a scris şi publicaţia 24.hu.

O altă publicaţie, Nemzeti Sport, titrează: ”Ungaria nu s-a calificat, România a câştigat în utlimele momente.” . România a fost la patru meciuri şi jumătate precum un pacient care mai are puţin de trăit, dar cu un ajutor Divin a reuşit să revină la viaţă. A învins Ungaria cu 28-27 în ultimele secunde şi s-a calificat în Main Round la Campionatul Mondial.

Tricolorele au făcut 30 de minute memorabile cu Ungaria, reuşind să revină de la un handicap de minus şase goluri la pauză (16-10). În minutul 59:52 a dat lovitura de graţie prin Cristina Neagu. Atunci a fost marcat golul pentru 28-27, România a preluat conducerea pentru prima dată pe tabela de marcaj, suficient însă pentru a se califica între cele mai bune 12 naţionale ale lumii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ungaria,
romÂnia,
handbal feminin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.