RCS&RDS şi SNR vor licita, la 5 iunie, pentru o licenţă TV digitală, unde cererea a depăşit oferta

Postat la 20 mai 2014 120 afişări

RCS&RDS şi Societatea Naţională de Radiocomunicaţii (SNR) vor licita, la 5 iunie, pentru una din cele cinci licenţe de televiziune digitală, unde cererea a depăşit oferta, a declarat directorul executiv al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), Eduard Lovin

RCS&RDS şi SNR vor licita, la 5 iunie, pentru o licenţă TV digitală, unde cererea a depăşit oferta

 "În cazul uneia din cele cinci licenţe de televiziune digitală cererea a depăşit oferta. Astfel, în data de 5 iunie, va fi organizată o licitaţie pentru această licenţă", a spus Lovin, prezent la un eveniment de specialitate.

ANCOM a anunţat, săptămâna trecută, că RCS&RDS şi Societatea Naţională de Radiocomunicaţii (SNR) s-au calificat în a doua etapă a licitaţiei pentru cumpărarea celor cinci licenţe de TV digitală terestră, după ce comisia de licitaţie a constatat că ofertele depuse îndeplinesc criteriile din caietul de sarcini, a anunţat ANCOM.

"Până la data de 19 mai pot fi depuse contestaţii la decizia comisiei de calificare a candidaturilor, iar până la data de 22 mai comisia va anunţa organizarea rundelor de licitaţie, în cazul în care cererea va depăşi oferta", se arată într-un comunicat al Autorităţii Naţionale pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) remis MEDIAFAX.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/rcs-rds-si-snr-vor-licita-la-5-iunie-pentru-o-licenta-tv-digitala-unde-cererea-a-depasit-oferta-12637275
12637275
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.