RCS & RDS lansează Digi Storage pentru clienţii persoane juridice

Autor: Departamentul Life Postat la 26 iunie 2015 121 afişări

RCS & RDS le oferă clienţilor persoane juridice, începând de vineri, posibilitatea de a beneficia de avantajele serviciului Digi Storage, una dintre cele mai accesibile şi rapide soluţii de stocare, partajare şi organizare a datelor în cloud.

Începând de vineri, RCS & RDS le oferă clienţilor persoane juridice posibilitatea de a beneficia de avantajele serviciului Digi Storage, una dintre cele mai accesibile şi rapide soluţii de stocare, partajare şi organizare a datelor în cloud. Digi Storage este disponibil la preţuri cuprinse între 4 lei şi 40 de lei/ lună (TVA inclusă) şi poate fi contractat doar de abonaţii Digi Net, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Digi Storage reprezintă un punct unic de stocare a fişierelor, care poate fi accesat de clienţii persoane juridice într-un mod extrem de simplu şi de rapid, din orice loc în care există o conexiune la internet fix sau mobil, de pe orice dispozitiv - PC cu sistem de operare Windows, Linux, Mac OS X, dispozitive mobile - Android, iOS şi Windows Phone. Aplicaţiile client pe care le oferă compania se sincronizează automat pentru toate dispozitivele utilizate.

Totodată, utilizatorii care aleg să înlocuiască serverul de fişiere cu serviciul Digi Storage au posibilitatea de a împărţi capacitatea de stocare cu toţi angajaţii companiei, alocându-le acestora atât un spaţiu comun, cât şi unul privat, care poate fi administrat direct din browser.

În plus, utilizatorii serviciului pot descărca gratuit aplicaţia Digi Storage SIM Backup, care le oferă posibilitatea de a-şi salva în contul personal Digi Storage numerele de telefon şi mesajele din telefonul mobil, precum şi avantajul de a importa ulterior datele în dispozitivul mobil.

Mai multe detalii se găsesc pe site-ul Digi Storage.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RCS & RDS,
DIGI STORAGE,
/actualitate/rcs-rds-lanseaza-digi-storage-pentru-clientii-persoane-juridice-14506408
14506408
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.