Raport al Curţii de Conturi: Direcţii de asistenţă socială din Bucureşti au plătit indemnizaţii unor persoane decedate

Autor: Loredana VOICULESCU Postat la 07 februarie 2013 64 afişări

Direcţiile generale de asistenţă socială din unele sectoare din Bucureşti au efectuat plăţi nelegale de ajutoare sociale unor persoane decedate, potrivit Raportului Finanţelor Publcie Locale pe 2011, elaborat de Curtea de Conturi.

Direcţiile generale de asistenţă socială din unele sectoare din Bucureşti au efectuat plăţi de ajutoare sociale pe numele unor persoane decedate, potrivit Raportului finanţelor publice locale pe 2011, elaborat de Curtea de Conturi. De exemplu, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 a achitat nelegal suma de 18 mii lei, reprezentând drepturi ale persoanelor cu handicap şi indemnizaţii de însoţitor acordate unor persoane decedate. Şi în sectorul 4 inspectorii Curţii de Conturi au descoperit plata nejustificată a sumei de 52 mii lei de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 pentru indemnizaţii de însoţitori acordate unor persoane cu handicap, ulterior datei decesului. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 2 a plătit suma de 110 mii lei, cu titlul de drepturi băneşti ale persoanelor cu handicap, în perioada 27 septembrie 2010 şi 31 decembrie 2011, unor familii sau reprezentanţii legali, după decesul persoanelor beneficiare.

Stiri non-stop pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Curtea de Conturi,
indemnizatii
/actualitate/raport-al-curtii-de-conturi-directii-de-asistenta-sociala-din-bucuresti-au-platit-indemnizatii-unor-persoane-decedate-10549374
10549374
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.