Raluca Turcan, ministrul Muncii, vorbeşte despre salariile de la stat: O persoană angajată la stat are venituri de 50.000 de lei pe lună

Autor: Petru Mazilu Postat la 19 martie 2021 61 afişări

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a dezvăluit că unul dintre cele mai mari venituri obţinute de un angajat plătit de stat este de 50.000 de lei. Este vorba despre salariu şi sporuri, a precizat ministrul.

Raluca Ţurcan a dezvăluit joi seara, la Digi 24, că în România există o persoană care are un venit de aproximativ 50.000 de lei. Este vorba despre salariu şi sporuri, acestea din urmă putând ajunge până la 80% din întreaga sumă.

Ministrul Muncii a refuzat să spună cine este persoana care câştiga această sumă deoarece ar stârni reacţii virulente chiar în timp ce specialiştii lucrează la noua lege a salarizării. Turcan nu a spus decât că persoana face parte dintr-o categorie profesională respectată.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.