Raiffeisen Bank limitează depunerile de numerar consecutive pentru achitarea ratelor, pentru a preveni "protestul" celor cu credite în franci care efectuau depuneri de 1 leu

Postat la 12 februarie 2015 47 afişări

Raiffeisen Bank limitează depunerile de numerar pentru achitarea creditelor la 5 operaţiuni pe zi, pentru a preveni "protestul" celor cu credite în franci care efectuau depuneri de 1 leu.

Raiffeisen Bank limitează depunerile de numerar consecutive pentru achitarea ratelor, pentru a preveni "protestul" celor cu credite în franci care efectuau depuneri de 1 leu

După incidentul de miercuri, de la sucurssala Raiffeisen Unirii din Capitală, unde a fost nevoie inclusiv de chemarea Poliţiei pentru a calma spiritele, Raiffeisen a decis să ia câteva măsuri:

"Raiffeisen Bank a luat nota de intentia unor clienti cu credite in CHF, declarata pe retelele de socializare, de a bloca activitatea unor agentii bancare prin depuneri succesive de sume de valori mici (un leu). Pentru a putea deservi toti clientii nostri am organizat in fiecare agentie cate un ghiseu special dedicat acestor operatiuni, astfel incat toti ceilalti clienti sa poata sa efectueze tranzactiile pentru care vin in agentii.

In cursul dupa –amiezii de 11 februarie, un grup de 10 clienti a dorit sa faca depuneri succesive de 1 leu sau mai putin intr-una dintre agentiile bancii din Bucuresti in scopul achitarii unor rate.

Mai multe despre cum se luptă Raiffeisen Bank cu propriii clienţi pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
raiffeisen,
depunere,
limitare,
clienti,
operatiuni
/actualitate/raiffeisen-bank-limiteaza-depunerile-de-numerar-consecutive-pentru-achitarea-ratelor-pentru-a-preveni-protestul-celor-cu-credite-in-franci-care-efectuau-depuneri-de-1-leu-13816803
13816803
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.