Rafila: Avem nevoie de o strategie pentru reluarea vieţii economice

Autor: Magda Gheorghiţă Postat la 19 aprilie 2020 155 afişări

Rafila: Avem nevoie de o strategie pentru reluarea vieţii economice

Alexandru Rafila spune că este nevoie de o strategie progresivă de reluare a vieţii economice şi avertizează că sistemul sanitar nu poate fi susţinut fără economie.

Avem nevoie de o reluare progresivă a vieţii social şi economice, consideră profesorul Alexandru Rafila.

În vreme ce multe ţări au început deja să ridice restricţiile de circulaţie, România nu a anunţat încă vreun plan în acest sens.

„Să sperăm că data de 15 mai va coincide cu încetarea stării de urgenţă, dar în paralel trebuie să existe şi o strategie de reluare progresivă a vieţii economice, sociale”, a declarat pentru MEDIAFAX profesorul Rafila.

Potrivit profesorului, în lipsa activităţii economice, sistemul de sănătate nu mai poate fi finanţat.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, spune că se aşteaptă la încă una-două săptămâni de creştere a numărului de cazuri de Covid-19 şi le-a cerut românilor încă şapte-zece zile de răbdare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
rafila,
strategie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.