Putin şi Erdogan au convenit construirea primei unităţi pentru centrala nucleară Akkuyu

Postat la 03 aprilie 2018 30 afişări

Preşedintele rus Vladimir Putin şi omologul său turc Recep Tayyip Erdogan au avizat, marţi, construirea primei unităţi pentru centrala nucleară Akkuyu, localizată în provincia turcă Mersin, relatează agenţiile Anadolu şi Tass.

Putin şi Erdogan au convenit construirea primei unităţi pentru centrala nucleară Akkuyu

Prin intermediul unei videoconferinţe de la palatul prezidenţial din Ankara, Putin şi Erdogan au transmis mesaje în cadrul ceremoniei de inaugurare a şantierului pentru centrala nucleară.

Ministrul turc al Dezvoltării, Lutfi Elvan, a prezentat detaliile proiectului pentru prima centrală nucleară a Turciei. Cele două guverne au ajuns la un acord pentru implementarea proiectului încă de 2010.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.