Pure Clean a crescut cifra de afaceri de opt ori anul trecut

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 28 ianuarie 2015 281 afişări

Pure Clean, companie care oferă servicii profesionale de curăţenie, anunţă o creştere de opt ori a companiei în ultimul an. Astfel, cifra de afaceri pentru 2014 a ajuns la 20.000 euro, în 2013 fiind sub nivelul de 2.500 euro. Previziunile pentru 2015 sunt de a creşte business-ul la 100.000 euro.

Pure Clean a crescut cifra de afaceri de opt ori anul trecut

“Cifra de afaceri în domeniul companiilor de curăţenie de nivel mediu este de 100.000 euro pe an. Noi estimăm că vom ajunge la acest număr anul acesta,” spune Adrian Dragnea, fondator al Pure Clean.

Astfel, în momentul de faţă numărul mediu de lucrări pe săptămână în domeniul rezidenţial este de 14, iar numărul de contracte cu spaţiile de business a ajuns la cinci. În 2015, numărul ideal de lucrări pentru persoane fizice ar fi 22, iar pentru cele juridice 10.

“Industria curăţeniei profesionale este foarte dinamică, iar piaţa este în creştere. Noi am reuşit să ne atingem toate obiectivele de business şi, cel mai important lucru, să folosim resursele pe care le avem tot mai eficient. În 2014 Pure Clean a curatat peste 80.000 mp de spaţii,” continuă Adrian Dragnea.

Profitul a fost reinvestit integral în substanţe de curatat, aparatură de specialitate, autoturism pentru deplasările la lucrări, precum şi în cursuri de pregătire a angajaţilor.

Pentru 2015, Pure Clean se asteaptă la creşterea de cinci ori a cifrei de afaceri faţă de 2014, extinderea gamei de servicii oferite pentru sectorul business, dar şi la deschiderea unor unităţi în alte oraşe mari din România.

Afacerea de familie Pure Clean a fost fondată în aprilie 2013 de antreprenorii Laura şi Adrian Dragnea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
crestere,
curatenie,
servicii,
dragnea,
antreprenoriat
/actualitate/pure-clean-a-crescut-cifra-de-afaceri-de-opt-ori-anul-trecut-13789864
13789864
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.