PSD şi PNL, împreună, dar fără UDMR, la consultările de marţi de la Palatul Cotroceni

Autor: Cosmin Pirv Postat la 12 iunie 2023 43 afişări

PSD, PNL şi grupul minorităţilor naţionale vor merge împreună, dar fără UDMR, la consultările programate marţi la Palatul Cotroceni, înaintea desemnării unui nou premier.

PSD şi PNL, împreună, dar fără UDMR, la consultările de marţi de la Palatul Cotroceni

Administraţia Prezidenţială a anunţat programul consultărilor de marţi de la Palatul Cotroceni.

Astfel, de la ora 12.00 preşedintele va primi liderii PSD; PNL şi ai Grupului Parlamentar al Minorităţilor Naţionale.

De la 12.30 este programată la consultări Uniunea Democrată Maghiară din România (UDMR), de la ora 13.00 Uniunea Salvaţi România (USR), iar de la 13.30 Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR).

Preşedintele Iohanis l-a numit pe Cătălin Predoiu premier interimar şi a convocat partidele politice la consultări.

Nicolae Ciucă a anunţat, luni, că demisionează din funcţia de prim-ministru astfel încât să se poată face rotativa guvernamentală. Conform înţelegerii din cadrul coaliţiei de guvernare, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, va prelua funcţia din fruntea Guvernului. Prima şedinţă a Cabinetului Ciolacu ar putea avea loc în partea a doua a săptămânii după parcurgerea procedurilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
program,
consultări,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.