Proteste la Cluj: Tehnicienii radiologi şi moaşele de la Spitalul Judeţean ameninţă cu demisia în masă

Postat la 04 iunie 2018 61 afişări

Tehnicienii radiologi şi moaşele de la Spitalul Judeţean Cluj ameninţă cu demisia în bloc, afirmând că unitatea medicală a creat un conflict artificial prin faptul că nu au fost încadraţi ca şi asistenţi medicali. ”Cerem ministrului să emită un ordin special pentru şeful nostru”, spune un angajat.

Proteste la Cluj: Tehnicienii radiologi şi moaşele de la Spitalul Judeţean ameninţă cu demisia în masă

Peste 20 de tehnicieni radiologi şi moaşe de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Cluj-Napoca au protestat, luni, din nou, faţă de refuzul conducerii unităţii de a-i încadra ca şi asistenţi medicali, deşi a primit o adresă a ministrului Sănătăţii care ar reglementa această problemă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Tehnicienii radiologi şi moaşele s-au adunat, luni dimineaţă, în faţa SCJU Cluj-Napoca, după care au avut o întâlnire cu conducerea spitalului.

Marcela Nemeş, tehnician radiolog, a declarat că în urma protestului de joia trecută, Ministerul Sănătăţii a emis o adresă către DSP Cluj, din care rezultă că tehnicienii radiologi şi moaşele se încadrează la asistenţi medicali licenţiaţi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.