Proprietăţile şi afacerile lui Dorin Cocoş, scoase de Fisc la licitaţii între 17 şi 24 august

Autor: Dan Straut Postat la 30 iulie 2017 89 afişări

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) scoate la licitaţie o serie de bunuri imobile aflate în proprietatea omului de afaceri Dorin Cocoş, condamnat în dosarul Microsoft. Vizionarea proprietăţilor este prevăzută pentru zilele de 8-11 august, iar ilicitaţiile - în 17, 22 şi 24 august.

Fostul soţ al Elenei Udrea, Dorin Cocoş, are de acoperit un prejudiciu de 9 milioane de euro, pentru care Fiscul a întocmit Dosarul de executare silită nr.1191/2015 şi a publicat 14 anunţuri de licitaţie pentru tot atâtea spaţii.

Sunt scoase, astfel, la licitaţie supermarketuri, sedii de bănci, saloane de pariuri sau jocuri de noroc. Preţul de vânzare la licitaţii pleacă de la câteva sute de mii de lei şi poate depăşi un milion de lei.

Pentru vizionarea proprietăţilor respective, Fiscul organizează şedinţe de vizitare în zilele de 8-9 august orele 10.00-11.00 şi 10-11 august între orele 11.00 şi 13.00.

Licitaţiile vor avea loc la sediul Direcţiei Generale Executări Silite Cazuri Speciale din cadrul ANAF, str. Lucreţiu Pătrăşcanu nr.10 din Bucureşti. Sunt programate şedinţe de licitare pentru zilele de 17 august orele 13.30-15.00, apoi 22 august orele 13.30-15.00 şi 24 august orele 13.00-15.00.

Cele mai multe sunt deja închiriate şi/sau sunt grevate de ipoteci, iar contractele rămân valabile până la final.

Toţi cei interesaţi să devină proprietari pe spaţiile comerciale ale lui Dorin Cocoş trebuie să achite un avans de 10%, iar în ipoteza în care această încercare eşuează, Fiscul trebuie să organizeze o nouă rundă în care valoarea spaţiilor se poate reduce cu până la 25 de procente.

În plus, acţiunile deţinute de Dorin Cocoş la trei firme sunt evaluate de Fisc şi vor fi vândute de asemenea la licitaţie.

Mai multe detalii privind bunurile şi etapele licitaţiilor pot fi găsite urmărind acest LINK.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANAF,
EXECUTĂRI SILITE,
DORIN COCOŞ

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.