Programul RESPIRO al A&D Pharma a integrat 600 de farmacii independente în primul an de la inaugurare

Autor: Georgiana Călin Postat la 10 mai 2017 340 afişări

RESPIRO, unul dintre cele mai dinamice programe de susţinere a industriei farmaceutice din România, dezvoltat de A&D Pharma, lider pe piaţa locală de retail şi distribuţie de medicamente, a integrat 600 de farmacii independente în primul an de la inaugurare şi ţinteşte să ajungă la o reţea de 800 de unităţi până la finalul anului 2017.

Programul RESPIRO al A&D Pharma a integrat 600 de farmacii independente  în primul an de la inaugurare

RESPIRO este un program modular care oferă un pachet de servicii specializate cu valoare adaugată atât farmaciilor, cât şi pacienţilor acestora. Prin programul RESPIRO, farmaciile partenere îşi păstrează autonomia şi identitatea proprie, beneficiind deopotrivă de acces la resurse importante de business, puse la dispoziţie de A&D Pharma.

 “RESPIRO este un proiect apărut din grijă pentru pacienţi, pe care l-am dezvoltat pentru a veni în sprijinul celor mai importanţi parteneri ai noştri, farmaciile. Programul a fost construit în timp, pe baza nevoilor specifice ale clienţilor noştri, dar şi a expertizei de retail şi distribuţie a Grupului A&D Pharma, fiind coordonat de cei mai competenţi specialişti din domeniu şi completat cu o platformă online, disponibilă pentru toţi partenerii activi RESPIRO. Faptul că, la un an de la lansare, avem 600 de farmacii partenere ne întăreşte convingerea că strategia de dezvoltare a programului RESPIRO, bazată pe construirea unei relaţii de încredere pe termen lung, este în concordanţă cu obiectivele partenerilor noştri”, a declarat Robert Popescu, CEO A&D Pharma.

Pe lângă avantajele comerciale, farmaciile partenere RESPIRO pot accesa o serie de beneficii integrate, de la optimizarea costurilor operaţionale, până la implementarea programelor de instruire a echipelor de farmacişti. De asemenea, A&D Pharma pune la dispoziţia acestora o platformă online interactivă, uşor accesibilă şi unică pe piaţa farmaceutică din România.

Farmaciile partenere RESPIRO sunt fie farmacii independente cu un singur punct de lucru, fie lanţuri regionale din toată ţara. Acestea sunt cel mai bine reprezentate în judeţele Constanţa, Galaţi, Sibiu, Cluj şi Prahova, iar A&D Pharma ţinteşte să consolideze reţeaua la nivel naţional.

“Ne-am integrat în programul Respiro în luna septembrie 2016, şi chiar dacă nu a trecut mult timp de la accesarea programului, am observat deja o serie de avantaje. Pentru noi este un plus faptul că RESPIRO este un program personalizat şi că putem folosi beneficiile în funcţie de nevoile curente, având în vedere că fiecare farmacie este diferită şi are propriul ritm”, e de părere Andrei Coman, Farmacia Camelia, Turda.

“Sunt foarte încântată de programul Respiro. Cu ajutorul acestui program reuşim să ne aprovizionăm farmacia cu o gamă de produse de interes şi să ne întâmpinăm pacienţii cu medicamentele de care au nevoie. Au trecut doar două luni de când ne-am integrat în program, însă observăm deja o creştere a vânzărilor pe segmentul reţetelor”, declară Farmacist Şef Andra Florea, Farmacia Robert Com, Mediaş, Sibiu.

“Am ales Respiro pentru că este un program mai relaxat, fără constrângeri. Ne bucurăm deja de avantajele programului, de reducerea costurilor operaţionale şi suntem încântaţi de alegerea făcută”, menţionează Farmacist Şef Elena Burlec, Farmacia Ana-Pharm, Iaşi.

“Printre avantajele acestui parteneriat se numără posibilitatea de a reduce costurile operaţionale, accesul la discounturi suplimentare şi produse de interes pentru pacienţii noştri, suport pentru managementul echipei. Toate acestea au contribuit la creşterea profitabilităţii, a satisfacţiei echipei, oferindu-le siguranţa că avem posibilitatea să ne ajutăm pacienţii. Toate lucrurile au coerenţă, realism şi transparenţă, iar consolidarea afacerii mele este asigurată de sprijinul unei echipe de profesionişti”, a afirmat Farmacist Şef Dragoş Marian, Farmacia Zen Pharma, Târgu Mureş.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.