Programul prin care românii primesc până la 200.000 de lei pentru a înfiinţa o firmă, modificat

Postat la 03 aprilie 2017 183 afişări

Românii care deschid o societate comercială după data de 30 ianuarie 2017, creează minim un loc de muncă şi îl menţin timp de doi ani pot primi până la 200.000 de lei din partea statului. Condiţiile de eligibilitate au fost simplificate în urma unor dezbateri publice organizate în întreaga ţară.

Programul prin care românii primesc până la 200.000 de lei pentru a înfiinţa o firmă, modificat

Harry Ilan Laufer, secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, şi Adrian Mlădinoiu, secretar de stat în Secretariatul General al Guvernului, au prezentat, luni, la Universitatea de Vest din Timişoara, Programul “România Start-Up Nation”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La eveniment au participat aproximativ 100 de persoane interesate să-şi deschidă o afacere.

Prin acest program se poate acorda un ajutor de minimis în sumă maximă de 200.000 de lei românilor care deschid o societate comercială după 30 ianuarie 2017, dată la care a intrat în vigoare ordonanţa de urgenţă a Guvernului privind “stimularea înfiinţării şi dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii debutanţi în afaceri”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.