Prognoză specială pentru Capitală: Temperaturi mai mari decât cele normale

Autor: Departamentul Social Postat la 22 decembrie 2019 29 afişări

Prognoză specială pentru Capitală: Temperaturi mai mari decât cele normale

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o prognoză specială pentru Capitală, anunţând temperaturi mai mari decât cele normale, de duminică până marţi. Marţi dimineaţa se anunţă o minimă termică de 3 - 4 grade.

Potrivit ANM, valorile de temperatură se vor menţine mai ridicate decât cele normale pentru ultima decadă a lunii decembrie, cu precădere la începutul intervalului.

Astfel, minima nopţii de duminică spre luni va fi de 9…10 grade, iar maxima de luni va urca la 13…14 grade.

Marţi dimineaţa se va înregistra o minimă termică de 3…4 grade, iar în orele amiezii temperatura maximă va fi de 10…11 grade.

În noaptea de duminică spre luni şi la începutul zilei de luni cerul va fi noros, temporar va ploua şi se vor cumula 4…8 l/mp.

Ulterior, probabilitatea de ploaie va fi redusă şi vor fi şi intervale cu cer variabil.

Vântul va sufla slab şi moderat, temporar cu uşoare intensificări cu viteze de 30…40 km/h.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avertizare,
meteo,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.