Profesor de la Cambridge: Oamenii întreţin tot mai puţine relaţii intime, iar de vină este Netflix şi „Game of Thrones”

Postat la 08 iunie 2016 547 afişări

Oamenii întreţin din ce în ce mai puţine relaţii intime, iar de vină sunt seriale populare precum „Game of Thrones”, dar şi serviciile de streaming video precum Netflix, susţine un profesor de la Cambridge.

Profesor de la Cambridge: Oamenii întreţin tot mai puţine relaţii intime, iar de vină este Netflix şi „Game of Thrones”

Potrivit profesorului David Spiegelhalter, cuplurile active din punct de vedere sexual, cu vârste cuprinse între 16 şi 64 de ani, făceau, în medie, sex de 5 ori pe lună în 1990. Frecvenţa a scăzut la patru contacte sexuale pe lună în 2000 şi la 3 în 2010.

David Spiegelhalter, statistician şi autor al cărţii „Sex By Numbers”, estimează că, „dacă acest ritm se menţine, până în 2030 oamenii nu vor mai face sex deloc”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/profesor-de-la-cambridge-oamenii-intretin-tot-mai-putine-relatii-intime-iar-de-vina-este-netflix-si-game-of-thrones-15450724
15450724
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.