Produse contrafăcute vândute pe internet: Gucci a obţinut despăgubiri de 144,2 milioane de dolari

Postat la 18 octombrie 2013 60 afişări

Justiţia americană a acordat despăgubiri de 144,2 milioane de dolari grupului de lux Gucci şi a ordonat să îi fie transferate 155 de nume de domenii care vindeau pe internet contrafaceri ale produselor sale.

Produse contrafăcute vândute pe internet: Gucci a obţinut despăgubiri de 144,2 milioane de dolari

 Într-o hotărâre din 16 octombrie, judecătorul William P. Dimitrouleas de la Tribunalul Federal din Florida a interzis site-urilor încriminate orice "fabricare, import, promovare, distribuţie, vânzare şi ofertă de vânzare" a contrafacerilor care imită produsele celebrei case de modă italiene. Judecătorul a interzis acelor site-uri să folosească marca şi "orice logo care vizează lăudarea frauduloasă a serviciilor şi produselor lor" şi orice "imitaţie" a mărcii şi le-a ordonat să plătească casei Gucci despăgubiri totale de 144,2 milioane de dolari.

Judecătorul a ordonat, de asemenea, transferul imediat în proprietatea Gucci US a numelor de domeniu încriminate sau suspendarea lor definitivă. Hotărârea sa se aplică pentru toate acele site-uri. Cele mai multe dintre ele nu mai funcţionau joi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/produse-contrafacute-vandute-pe-internet-gucci-a-obtinut-despagubiri-de-144-2-milioane-de-dolari-11536818
11536818
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.