Producătorul românesc Vascar a ajuns anul trecut la afaceri de peste 15 milioane de euro

Autor: Ioana Matei Postat la 27 aprilie 2017 160 afişări

Producătorul românesc Vascar a ajuns anul trecut la afaceri de peste 15 milioane de euro

Producătorul de preparate de carne şi conserve din România Vascar a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 68 de milioane de lei (15,2 mil. euro) şi a depăşit pragul de 300 de angajaţi.

Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu 33 de activitate pe piaţa locală; compania a fost înfiinţată în 1984 la Vaslui; în prezent compania îşi comercializează produsele sub două mărci Vascar şi Moldova în Bucate.

„De-a lungul timpului, ne-am adaptat realităţilor pieţei şi nevoilor mereu în schimbare ale clienţilor noştri”  spune Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar. 

Vascar deţine o fabrică de procesare la Vaslui şi 20 de magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din Moldova. În 2015, gama Moldova în Bucate a fost îmbogăţită cu un sortiment extins de mezeluri, preparate după reţete tradiţionale moldoveneşti, cu condimente naturale. Produsele Moldova in Bucate respectă cele mai înalte standarde de calitate din domeniu, fiind în acelaşi timp nu doar gustoase, ci şi sănătoase.

O parte din produsele Vascar şi Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel naţional, în hypermarket-uri (Kaufland, Auchan, Billa, Cora) şi magazine tradiţionale partenere din capitală şi principalele oraşe din ţară. De asemenea, Vascar este o companie care produce preparate “marcă proprie” pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image şi Lidl.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.