Procurorul general al României, Augustin Lazăr: În dosarul Hexi Pharma va fi dată o soluţie în luna februarie

Autor: Claudiu Surmei Postat la 29 decembrie 2016 58 afişări

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat, joi dimineaţă, că în dosarul Hexi Pharma va fi dată o soluţie în februarie 2017, la această oră fiind analizate ultimele probe, cum ar fi rapoartele de expertiză depuse la dosar şi care trebuie traduse în limba română. 

"Probaţiunea a ajuns în stadiul final de administrare. Avem acum ultimele probe cum ar fi rapoartele de expertiză care au fost depuse la dosar şi care trebuiesc traduse în limba română. Apoi, se va face imediat o evaluare a tuturor probelor în raport de aceste rezultate ale raportului de expertiză şi vom avea cel târziu în februarie soluţia emisă în acest dosar", a declarat, joi dimineaţa, procurorul general al României, Augustin Lazăr.

Citiţi mai multe pe Mediafax

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
HEXI PHARMA,
LAZĂR,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.