Principalul concurent pentru Dacia Duster vine din Ungaria. DRIVE TEST - GALERIE FOTO

Postat la 28 mai 2015 635 afişări

Principalul concurent pentru Dacia Duster vine din Ungaria. DRIVE TEST - GALERIE FOTO

Suzuki Vitara este unul dintre cele mai bine cunoscute off-roadere, iar modelul anilor 90 este cunoscut şi astăzi drept unul dintre cele mai bune alegeri când vine vorba de teren accidentat.

La acea vreme japonezii au venit cu Grand Vitara, tocmai pentru a oferi o versiune mai mare a acelui SUV. Acum constructorul a revenit la numele simplu de Vitara cu un SUV compact care concurează în segmentul inferior de preţ, având un preţ de pornire de 15.800 de euro cu TVA pentru versiunea 1,6 litri benzină cu tracţiune integrală şi versiune Cool, echipare care include printre altele aer condiţionat, geamuri electrice, radio-CD cu mp3 şi Bluetooth, computer de bord, şapte airbaguri şi ESP. Spre comparaţie, la Dacia, un Duster 4x4 cu motorul de 1,2 litri supraalimentat de 125 CP costă cu o echipare similară 16.600 de euro cu TVA, în condiţiile în care SUV-ul Dacia are numai trei stele la testele de siguranţă EuroNCAP realizate în 2010, în timp ce Vitara are cinci stele primite la noile teste realizate în acest an.

Citeşte mai departe despre concurentul Daciei Duster

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dacia duster,
suv,
suzuki vitara
/actualitate/principalul-concurent-pentru-dacia-duster-vine-din-ungaria-drive-test-galerie-foto-14347030
14347030
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.